Icon

Studio Verhuren Groningen

Via VerhureninGroningen.nl is het mogelijk om uw studio in Groningen of in de provincie te verhuren. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een huurder voor uw studio. U kunt uw studio ook gemeubileerd verhuren. Het aanbieden van een studio via onze website is geheel vrijblijvend. Na het aanbieden, via het contactformulier op de pagina ‘Woning aanbieden’, nemen wij direct contact met U op. Dan gaan we opzoek naar een geschikte huurder die bij U past!

Tijdelijk verhuren studio

Het is sinds kort mogelijk om uw studio voor korte tijd te verhuren. Met de nieuwe Leegstandswet, die sinds juli 2013 van kracht is, wordt het verhuren van studio’s voor verhuurders vergemakkelijkt. Normale huurregels gelden niet via deze wet, waardoor het minder moeite kost om uw studio voor korte tijd te verhuren. Echter moet de studio wel voor minimaal 6 maanden verhuurd worden.

Interesse in het verhuren van uw studio? Biedt uw woning dan direct aan, zodat wij voor U aan de slag kunnen! Meer vragen? Bel ons op 050 7600 583, of stuur een email naar info@verhureningroningen.nl.

Zoek een woning

-

-

Twitter

Google plus

Verhuren in Groningen op social media

Like ons op Facebook, Twitter en Google+!